Cum faci peste 500.000 de lei din dulceata, zacusca si biscuiti spritati
Liviu Oprea, proprietarul unei bacanii din Bucuresti cu afaceri de 500.000 de lei (110.000 de euro) anul trecut, pariaza pe o dublare a afacerilor in acest an si isi propune sa ajunga la 1 mil. euro in urmatorii cinci.
„Bacania cu suflet“ este o afacere de familie care a luat nastere in 2011, ideea sotilor Oprea, Liviu si Doina, venind in urma unui vacante in nordul Ardealului, unde au descoperit bunatatea produselor traditionale romanesti.
Pe rafturile bacaniei se gasesc astazi produse traditionale din diferite colturi ale tarii, de la branzeturi si mezeluri pana la dulceturi, prajituri, dar si vinuri. Investitia in bacania de 85 de metri patrati situata in centrul Capitalei i-a costat pe cei doi antreprenori 15.000 de euro.
In 2013, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 500.000 de lei (110.000 de euro). Cu toate ca afacerea nu genereaza inca profit, veniturile reusesc in prezent sa acopere cheltuielile.
Mai multe despre:
#idei de afaceri#dulceata
Pe acelasi subiect: