Cel mai bogat om din Asia, Li-Ka Shing, este unul dintre cei care au crezut in ideea nebuneasca a lui Tetrick. Mai mult, printre investitori se numara Bill Gates si fondatorul Yahoo, Jerry Yang.

Astazi, compania a anuntat ca produsul vegetal pe care l-a cultivat, planta mayo, considerata o alternativa pentru oua, se vinde deja in Colorado. Mai mult, potrivit Business Insider, care citeaza reprezentantii companiei, mayo a devenit cel mai bine vandut "condiment' din Colorado.

Fondatorul Hampton Creek are 34 de ani, iar acesta este primul sau business. Inainte sa devina antreprenor, a lucrat pentru Natiunile Unite, in Africa. Era insa frustrat de ceea ce facea, dupa cum el insusi a povestit, din cauza coruptiei si a ritmului incet in care se miscau lucrurile acolo. Impreuna cu cel mai bun prieten s-au gandit la o idee viabila de afaceri. Asa au ajuns sa discute despre industria alimentara, mai exact despre oua. In final, au decis sa foloseasca un condiment vegetal care sa inlocuiasca ouale.

Tetrick s-a intors in Colorado, unde a cerut parerea mai multor bucatari, biochimisti si cercetatori. In mai putin de un an si jumatate au gasit o metoda inedita: cum sa creasca o planta (mayo) care sa produca un condiment ce inlocuieste ouale in diverse retete. Practic, care reda aceleasi caracteristici. Astfel a reusit sa convinga cei mai puternici oameni ai lumii sa-si deschida portofelele.