"Daca nu ai firme puternice, nu contezi", spune Ion Andronache, actionarul majoritar si directorul general al firmei Syscom 18, cu activitati in domeniul automatizarilor industriale si al sistemelor de masurare, scrie Business Magazin.

Ion Andronache vorbeste despre cum ar trebui sa arate filosofia de business a unei tari si practic cat de importanta este experienta antreprenoriala in dezvoltarea unei economii. Din biroul sau de pe Calea Plevnei din Bucuresti, plin de diplome si de distinctii castigate in ultimele doua decenii, Andronache vede economia prin ochii unui antreprenor care a trait si euforia de dupa Revolutie, si hiperinflatia din anii ’90, si boomul economic, dar si criza financiara din ultimii ani.

Compania pe care o conduce si care realizeaza aplicatii atat pentru industria petrolului si gazelor, cat si pentru domeniile alimentar, al apei, cimentului, ceramicii, medicamentelor sau metalurgiei, importa din Statele Unite sau din Europa de Vest componentele produselor, iar in Romania se ocupa de partea de proiectare, asamblare, software si testare metrologica.

Citeste articolul integral pe www.businessmagazin.ro.