V-ati gandit vreodata cum ar fi sa va vedeti povestea de iubire asternuta pe hartie? Daca va surade ideea, dar nu aveti condei, puteti apela la Marcela. Studenta la Oradea, tanara promite sa se ocupe de tot.

Marcela Matracu, studenta Universitatea Emanuel din Oradea: "Facem legatura intre scriitor si cuplul respectiv. E un interviu undeva la maximum 2 or, toate informatiile se transpun intr-o carte"

17 carti au fost tiparite pana acum. Trebuie sa stiti ca un roman costa 975 de lei.

Comanda si interviurile se fac online, iar cartile pot fi livrate si in strainatate. Ideea li s-a parut buna si juratilor de la cea mai mare competitie din tara pentru tinerii antreprenori, care au decis sa-I dea Marcelei 5.000 de euro sa-si dezvolte afacerea.

Iar elevii de la Colegiul National I.L. Caragiale din Bucuresti, care au inventat libraria pe doua roti, au primit 4.000 de dolari. Incearca sa convinga oamenii sa investeasca in carti. Si-au facut inclusiv clip de promvoare.

Emilian Diaconu, elev in clasa a 11 la  Colegiul National I.L. Caragiale: "Ar putea fi afacere de succes, sa aduca si profit, dar trebuie sa adaptam: sa vindem si carti si ziare si bauturi racoritoare."

Andrei si colegii au pariat pe o firma de curierat si se lupta si ei sa obtina finantare ca sa-si dezvolte afacerea.

Chiar daca in 2014 au avut doar 4 lei profit, sunt multumiti ca pana la urma nu au iesit pe minus. Si se arata optimisti!

Andrei Burghelea, elev la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu din Constanta
"Avem clienti pentru notari, avocati, unitati de invatamant".

Radu si colegii lui sunt inca la inceput de drum. Au incredere insa ca oala lor magica va fi remarcata de investitori. 

Radu Bundoi, elev in clasa a 10-a la Colegiul national I.L. Caragiale: "Mergem intr-o expeditie in varful muntelui, unde n-avem sursa de curent electric. Avem apa de izvor si putem face un foc. Punem acest prototip peste foc, se va incalzi si interior punem apa de izvor si indiferent de temperatura va produce suficient curent electric cat sa incarci un telefon."

In Romania, 5 din 10 tineri viseaza la propria afacere, insa doar unul din 10 reuseste sa-si deschida una deoarece povara fiscala este imensa.