Dima si Vova, doi buni prieteni de joaca ii reprezinta pe presedintele rus Dmitri Medvedev si premierul Vladimir Putin.

Editorii cartii de colorat, Maksim Perlin si Vladimir Tabak au prezentat cartea cu putin timp inaintea aniversarii primului ministru, Vladimir Putin, care va implini astazi 59 de ani. Putin a anuntat la sfarsitul lunii septembrie ca intentioneaza sa revina la Kremlin in 2012.

Cartea de colorat are 14 pagini si prezinta scene din viata celor doi eroi. Aceasta a aparut in 25.000 de exemplare si poate fi achizitionata pentru 150 de ruble (aproximativ 4,6 dolari), potrivit autorilor.

"Cartea de colorat despre Vova si Dima (diminutive ale prenumelor Vladimir si Dmitri) va fi vanduta in principalele librarii din Moscova", a spus Vladimir Tabak, in cursul unei conferinte de presa, citat de AFP.

In timp ce Vova se trezeste la ora 06:45 si face exercitii in fata unei harti a Rusiei, Dima este prezentat pe fondul unui afis al formatiei rock Deep Purple si cu logo-ul Apple, cunoscute ca fiind doua dintre pasiunile presedintelui rus.

Cele doua personaje merg impreuna cu tricicleta, joaca badminton si sunt prezentati in birourile lor la Kremlin si Casa Alba, sediul Guvernului rus.

"Toti copiii rusi ii cunosc pe Vova si Dima. Si multi dintre ei vor, pe viitor, sa semene cu eroii nostri", afirma autorii intr-un scurt text de prezentare de la inceputul cartii.

Aceiasi autori au publicat in 2010, tot cu ocazia aniversarii lui Vladimir Putin, un calendar erotic pentru care au pozat 12 studente de la o universitate din Moscova, imbracate in lenjerie provocatoare.

Sursa foto: hello.news352.lu

Citeste si:

Revolutie in retail sau miscare de marketing? Cum face bani o companie ce promoveaza conceptul "cumpara mai putin sau refoloseste"

Impactul pe care l-a avut Steve Jobs in industria IT ar putea transforma logo-ul Apple FOTO