La 28 de ani, Colin Grussing este fondator si presedinte al "52 Businesses", un proiectat finantat alaturi de patru prieteni. Conceptul business-ului se bazeaza pe urmatorul scop: sa lanseze cate unui startup in fiecare saptamana. Pana acum, tinerii au reusit sa lanseze patru microintreprinderi, cu ajutorul mai multor studenti, ce s-au oferit voluntari in acest proiect.
 
Interesant este ca sediul business-urilor se afla intr-un autobuz pe care ei l-au numit Bob ("Business Operations Bus"). Totodata, cei cinci antreprenori relateaza intreaga experienta prin intermediul retelelor de socializare, noteaza Business Insider.
 
 
De altfel, povestea lor a aparut in presa din intreaga lume. Intrebat despre principalul scop al acestui proiect, fondatorul sau, Colin Grussing, a explicat ca vrea sa revolutioneze modul in care afacerile sunt gandite si manageriate. “Vrem sa-i incurajam si pe altii sa-si urmeze visurile, pentru ca in final sa poata contribui la o economie mai puternica”, a precizat tanarul de 28 de ani.
 
 
 
Sursa foto: 52businesses.com