In 2011, compania a inregistrat venituri de 37,1 milioane dolari si un profit net de 3,3 milioane dolari. Numarul angajatilor a ramas constant la 71 de persoane.

Fresenius Medical Care Romania are o retea nationala de 35 de centre de dializa si un portofoliu de echipamente si consumabile destinate tratamentului insuficientei renale cronice (hemodializa si dializa peritoneala), a insuficientei renale acute (terapii de supleere renala continua) si a insuficientei hepatice.

In 2011, Fresenius a preluat opt clinici de dializa de la grupul de servicii medicale Euromedic International.

Principalii competitori ai companiei pe piata locala sunt IHS (International Healthcare Systems) Romania si compania germana Diaverum, care a preluat anul trecut clinicile de dializa ale Polisano.

In Romania, aproape 10.000 de pacienti se afla sub tratament prin hemodializa si dializa peritoneala, majoritatea apeland la serviciile private.

Grupul german Fresenius Medical Care (FMC) a obtinut anul trecut venituri de 13,8 miliarde dolari si detine o retea de aproximativ 3.160 clinici private in America de Nord, America Latina, Europa si zona Asia-Pacific, in care a tratat circa 258.000 pacienti.