Reamintim ca FC Barcelona a luat nu mai putin de sase trofee in 2009.

Starul Messi l-a detronat pe David Beckham, care castiga 30,4 milioane de euro.

Pe urmatorul loc dupa Beckham se afla cel mai scump jucator din lume, portughezul Cristiano Ronaldo, care a incasat anul trecut venituri estimate la 30 de milioane de euro.

Real Madrid a platit 94 de milioane de euro pe Ronaldo.
     
Mai departe, topul continua aducandu-i in prim plan pe     Kaka de la Real Madrid - 18,8 milioane de euro si Thierry Henry (FC Barcelona) - 18 milioane de euro.

Pe locul sase este Ronaldinho, de la AC Milan, cu 17,2 milioane de euro, urmat de Carlos Tevez (Manchester City- 15,4 milioane de euro) si Zlatan Ibrahimovici (FC Barcelona - 14,5 milioane de euro).

Urmatorul in clasament este Frank Lampard – Chelsea cu 14,2 milioane de euro si camerunezul Samuel Eto'o de la Inter Milano cu 13,8 milioane de euro. 

Topul celor mai bine platiti antrenori:

In topul antrenorilor conduce Jose Mourinho, portughezul de la Internazionale Milano cu nu mai putin de 13 milioane de euro anual.
 
Mourinho este urmat de predecesorul sau de la Inter, care antreneaza acum Manchester City, Roberto Mancini, care castiga cu un milion mai putin.
 
Luiz Felipe Scolari de la a FC Bunyodkor din Uzbekistan este urmatorul pe lista cu 9,5 milioane de euro. Scolari este fostul antrenor al Chelsea Londra.