Deocamdata, selectia pentru figuranti in filmul american se face la Sibiu, unde se vor desfasura si filmarile in prima parte a proiectului.

Filmarile se vor muta, ulterior, in judetul Hunedoara, iar dupa sarbatori acestea vor continua la Bucuresti.

Pentru perioada 28 octombrie - 9 noiembrie, realizatorii au nevoie de peste 400 de figuranti, de orice varsta, pentru scenele filmate in Sibiu si in jurul orasului.

Detalii despre oferta si date de contact gasesti AICI!

Remuneratia este de 40 de lei pe zi, pentru adulti, si de 60 de lei, pentru copii.

Bogdan Moncea, directorul de marketing al studiourilor Castel Film, a confirmat, pentru Mediafax, ca filmarile pentru pelicula 3D "Ghost Rider 2", in care personajul principal este interpretat de Nicholas Cage, vor incepe pe 1 noiembrie, in judetul Sibiu.

Acesta a precizat ca filmarile vor avea loc, intr-o prima faza, langa orasul Sibiu, dar si la Hunedoara. Cea mai mare parte a filmarilor, care dureaza pana in februarie anul viitor - cu o pauza in perioada Craciunului -, va avea loc in Studiourile Castel Film din Bucuresti. Potrivit site-ului imdb.com, filmul urmeaza sa fie lansat in Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012.

Prima parte a filmului "Ghost Rider", lansat in 2007, a avut incasari de 228,7 milioane de dolari, dar pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proasta prestatie actoriceasca a anului.

Nicholas Cage este nepotul celebrului regizor Francis Ford Coppola, care, de asemenea, a vizitat de mai multe ori Romania si a filmat aici lungmetrajul "Tinerete fara tinerete", dupa o nuvela de Mircea Eliade.