Testamentul cantaretei americane nu mentioneaza bunuri specifice, ci precizeaza doar faptul ca toate articolele vestimentare, obiectele de mobilier, bunurile personale, bijuteriile si automobilele artistei vor reveni copiilor acesteia. Bobbi Kristina este singurul copil al cantaretei Whitney Houston. Actul a fost redactat in Atlanta si a fost semnat pe 3 februarie 1993, cu aproximativ o luna inainte ca Houston sa o nasca pe fiica ei, informeaza Mediafax.

Banii cantaretei vor fi plasati intr-un fond special. Bobbi Kristina va primi o parte din acestia la implinirea varstei de 21 de ani, o alta mai consistenta dupa ce va ajunge la 25 de ani, urmand sa detina controlul complet asupra averii incepand cu varsta de 30 de ani.

Administratorii fondului pot sa ii acorde anumite sume pentru diverse scopuri, precum taxele scolare, achizitia unei case sau inceperea unei afaceri.   

Whitney Houston a fost descoperita moarta, in cada din camera ei de hotel din Los Angeles, pe 11 februarie. Autoritatile americane nu au anuntat deocamdata cauza decesului.