Cel mai ieftin bilet pe care un suporter neutru l-ar putea lua la finala Ligii se ridica la suma fabuloasa de 176 de lire!! Sunt cele mai mari preturi de bilete pe care un eveniment sportiv major le-a avut vreodata. Sunt de 2 ori mai scumpe decat finala de anul trecut si aproape duble ca pret fata de finala Mondialului din Africa de Sud. 86.000 locuri are superbul Wembley din Londra, arena care va gazdui in acest an finala Ligii, insa numai 11.000 de bilete au fost scoase la vanzare pentru publicul larg.

Fiecare echipa va primi 25.000 de bilete. Cel mai ieftin bilet de la finala Ligii va costa 176 de lire (aprox 210 euro), iar preturile cresc in felul urmator: Categoria 3 - 176 lire, Categoria 2 - 225 lire, Categoria 1 - 300 lire, Locurile pentru persoanele cu handicap - 80 de lire, Pachet pentru tineri: adult plus minor, in categoria 2: 338 lire, Un loc la loje costa 4000 de lire!!!

Astazi, Daily Mail prezinta pozitia oficiala a lui Michael Brunskill, reprezentant al Federatiei Suporterilor de Fotbal: "Sa le ceri fanilor sa scoata din buzunare intre 15 de lire si 300 de lire pentru un singur meci este revoltator. Ei vor sa profite de pe urma suporterilor.

Cireasa de pe acest tort dezgustator este ca pe langa pretul biletelor a mai fost impusa si o taxa de administrare de 26 de lire." Daily Mail mai noteaza astazi: "UEFA a dorit sa atraga mai multi tineri la meci, dar pretul pentru pachetul de tineri costa 364 de lire" Preturile la finala Ligii de pe Wembley depasesc cu mult orice al eveniment sportiv si mai ales de fotbal din lume: un bilet la finala Cupei Mondiale din Africa de Sud a costat 106 lire.

Biletul la finala de 100m la Olimpiada de anul viitor va costa 50 de lire, iar tot evenimentul va dura 3 ore, in timp ce biletul pentru finala baieti de la Wimbledon costa 104 lire.