La 18 ani, Justin Bieber a primit din partea managerului sau o masina electrica Fisker Karma. Vehicolul costa in jur de 110.000 de dolari.

Conform New York Post, Angelina Jolie i-a cumparat iubitului ei, Brad Pitt, o cascada in California, pentru ca el sa-si poata construi casa de vis, asemanatoare cu cea a arhitectului Frank Lloyd Wright, numita Fallingwater.

Tot ca un simbol al dragostei ei, Angelina i-a cumparat lui Brad de Valentine’s Day un maslin de 18.500 de dolari.

Inainte ca Brangelina sa-si faca unul altuia cadouri extravagante, au existat generosii Bennifer. Jennifer Lopez i-a luat lui Ben Affleck un Bentley, iar el si-a demonstrat dragostea printr-un inel de logodna cu un diamant roz de 6 karate.

Katy Perry se pare ca i-a cumparat fostului ei sot, Russell Brand, o calatorie in spatiu de 200.000 de dolari cu ocazia aniversarii a 35 de ani. Asta chiar e un cadou de pe alta lume!

Beyonce i-a facut cadou sotului ei, Jay-Z, un Bugatti Veyron Grand Sport, pentru aniversarea lui de 41 de ani. Masina sport este una dintre cele mai rapide din lume si una dintre cele mai scumpe produse vreodata, costand in jur de 2 milioane de dolari.

Justin Bieber este un mare norocos! Asta deoarece, inainte sa primeasca Fisker Karma la 18 ani, Puff Diddy l-a rasfatat cu un Lamborghini Spyder alb (200.000 de dolari) la doar 16 ani. Si asta nu a fost singura masina primita cu aceasta ocazie.

Puff Diddy este la fel de generos si in familie, nu doar cu Justin Bieber. Cantaretul i-a luat fiului sau, Justin, un Maybach argintiu, in valoare de aproximativ 360.000 de dolari.

 

Biebs a mai primit un Range Rower de la mentorul lui muzical, Usher. Oare si-o fi construit un garaj special pentru toate?

 

David Beckham i-a facut cadou sotiei sale Victoria un cadou aromat cu ocazia implinirii a 34 de ani...propria ei vita de vie in Napa Valley, California. Sa speram ca lui Posh ii place vinul. Mult!

Dupa ce Oprah i-a facut reclama cartii ei de gatit in celebrul ei show TV, sotia lui Jerry Seinfeld, Jessica, i-a daruit Reginei talk-show-ului nu una, ci 21 (!) de perechi de pantofi Louboutin, in valoare de aproximativ 700 de dolari perechea.Adam Sandler le-a multumit colegilor din comedia „Grown Ups”, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider si David Spade cu cate un Maseratti in valoare de 250.000 de dolari. Asta da apreciere!

Prietenia nu are pret, dar cadourile au. Courtney Cox i-a daruit prietenei ei Jennifer Aniston o bicicleta Chanel, de 12.000 de dolari.

Tot in numele prieteniei, John Travolta i-a multumit pentru sustinere lui Oprah printr-un Rolls Royce Corniche II decapotabil, din 1988.

Jessica Simpson i-a facut cadou fostului ei iubit, Tony Romo, o barca de viteza. Si da, l-a lasat sa o pastreze cand s-au despartit.

Si, pentru ca gesturile bune se intorc, cand Jessica Simpson a implinit 31 de ani, sotul ei, fotbalistul Eric Johnson, i-a cumparat o geanta Birkin portocalie. O astfel de frumusete costa in jur de 15.000 de dolari.