Nu stim daca au vrut sa-i numere milioanele sau macar sutele de mii de euro care s-au strans la ultimul derby. Cert este ca au avut un ghinion cum putini au in viata. In casa de valori erau doar 50 de lei, iar asta cu siguranta i-a infuriat!

Gigi Becali este cat se poate de relaxat, chit ca l-au calcat hotii in Ghencea. Are si de ce. El nu a pierdut nimic. Mai bine spus, acum cinci zile, la partida cu Universitatea Craiova, care s-a jucat cu casa inchisa, spectatorii care au cumparat bilete au bagat in visterie 100.000 de euro. Frumoasa suma a ramas doar o noapte in seiful de la stadion. Si nu a fost protejata doar de cifru.

''Oricum acolo unde e seiful, e si un caine lup. Trebuia sa impuste cainele. Nu o sa mai tin acolo banii", a spus Gigi Becali.

Si totusi, joi dimineata, doi hoti au patruns prin zona tribunei oficiale si au rascolit toate birourile sefilor clubului. Au ravasit documentele lui Valeriu Argaseala si pe cele ale contabilului-sef.

In cele din urma, au ajuns si la casa de bani, pe care au incercat sa o ia cu ei. Este insa prea grea, asa ca au taiat-o pe loc cu flexul. Cand s-a deschis, sa ii lase inima, nu alta! Inauntru erau doar 50 de lei si niste acte.

Multe alte lucruri sunt neclare: Stadionul Steaua e pazit, parcatic, 24 de ore din 24 de o firma de securitate, asa ca reprezentantii acesteia vor trebui sa dea explaciti la politie si la club.

Pe de alta parte, hotii n-au fortat nicio usa. Asa ca, ori au intrat ziua in cladire si au stat ascunsi pana cand a plecat toata lumea din conducere, ori au fost ajutati. Pe acest scenariu merge si finantatorul Gigi Becali: "Au distrus camere de luat vederi. Sunt profesionisti. Aveau informatii din interior."

Daca au lasat amprente si nu si-au protejat fetele, cei doi hoti sunt ca si prinsi. Daca sunt recidivisti, vor fi extrem de usor de gasit in baza de date a politiei si pot fi acuzati de distrugere si tentativa de furt.

Revenind la Gigi Becali, el s-a dovedit relaxat, nu numai in privinta spargerii de la club, ci si in privinta Fiscului, care ii cere TVA si penalitati de 3,3 milioane de euro pentru tranzactiile cu terenuri.

Becali a depus deja contestatie si spune ca el a vandut terenuri agricole si nu apartamente sau blocuri ca alti milionari din imobiliare.