Noi, executorii judecatoresti aducem la cunostinta generala ca in ziua de 15 aprilie, ora 11.00, va avea loc vanzarea la licitatie publica a bunurilor imobile aflate in proprietatea debitorului ipotecar Columbeanu Adrian Irinel.”

Acest anunt poate fi citit deja de cateva saptamani la avizierul Judecatoriei din Buftea, care a incuviintat executarea silita a milionarului de la Izvorani, dar si la primaria din Ciolpani.

Sunt vizate parcele de teren extravilan din Ciolpani. In total peste 171 de mii de metri patrati, adica 17 hectare.

Cele 50 de loturi de teren scoase la vanzare de executorul judecatoresc sunt situate la doi pasi de DN 1 in imediata vecinatate a unei paduri, iar pretul de strigare este deja mai mic cu 25 la suta fata de acum o luna si jumatate, cand a avut loc prima licitatie.

"Nu stiu nimic. Nu am ce sa comentez", este singura reactie a lui Irinel Columbeanu la aflarea vestii ca numele lui este alaturat datornicilor.

Executarea silita se efectueaza in baza titlurilor executorii reprezentate de acordul de imprumut, contractului de ipoteca, a cererii de incepere a executarii silite. (Sursa: Publicatia de vanzare)

La mijloc sunt cateva milioane de euro imprumutate de compania lui Columbeanu, pe care Irinel le-a girat cu terenurile respective, cumparate in speranta ca ar putea dezvolta un paradis imobiliar.

Acum pamantul pus gaj este scos la vanzare, insa deja executorul a esuat intr-o prima incercare, pentru ca interesul investitorilor a scazut. La fel si valoarea.