Fiul magnatului Tiriac vrea bani pentru suferinta pe care sustine ca i-ar fi provocat-o perioada in care a fost retinut, dar si pentru recuperarea banilor cheltuiti la proces sau a situatiilor in care a pierdut in afaceri pentru ca nu a putut parasi Romania.

Fiul omului de afaceri a declarat pentru emisiunea Happy Hour ca vrea sa foloseaca cei 1.300.000 de euro pentru a pune bazele unei fundatii de ajutorare a persoanelor care vor ajunge in situatia lui din 2004, atunci cand a fost retinut la Aeroportul Otopeni.

Urmareste o parte din declaratia lui Ion Ion Tiriac pe www.stirileprotv.ro!

Ion Alexandru Tiriac mentioneaza, intr-un comunicat trimis agentiei Mediafax, ca "prejudiciile de imagine, in plan profesional si personal", ce i-au fost aduse "printr-un astfel de tratament inadecvat, gratuit si mai ales nelegal, sunt inestimabile".

Instanta supremi l-a achitat, in octombrie 2009, pe Ion Alexandru Tiriac in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", dupi ce a respins, definitiv, ca nefondat recursul Parchetului Curtii de Apel Bucuresti ficut impotriva unei decizii similare a instantei de apel.