"Am alte procese cu ANI acum, de incompatibilitate si de concurenta neloiala. Incompatibilitate intre functia de europarlamentar si cea de actionar la Avicola Iasi. Probabil la asta se refera, nu stiu. Eu sunt in Comisia de Agricultura la Parlamentul Europei si detin actiuni la Avicola Iasi. Asta cred ca e concurenta neloiala. Unde vad ei asta nu stiu. Probabil ca aflu de acolo cu cat se vinde kilogramul de pui si il pun in aplicare mai repede in Romania", a spus Gigi Becali.

"Da, am primit o notificare, dar nici nu m-am dus. Am luat-o, am rupt-o in bucati si am aruncat-o la gunoi", a precizat Becali.

De altfel, si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni dimineata ca o sa-l dea in judecata pe finantatorul Stelei, pe care il acuza de trafic de influenta, rasism, santaj si coruptie.

"El, ca europarlamentar, are o ura de rasa cum nu exista. Pe cei de la Cluj ii face mereu bozgori, pe cei de la Rapid tigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut in birourile de la Steaua. Jandarmeria stie de acest lucru, dar eu voi face o informare catre UEFA si FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenta si santaj, incercand sa ma dea afara. Ii transmit sa inceteze sa ma mai santejeze si sa ma jigneasca pe mine si familia mea. Eu oricum o sa-l dau in judecata, nu o sa-i cer nimic in tribunal, dar sa vedem daca rezista. Sa vedem daca rezista la acuzele de trafic de influenta, rasism si corputie, pentru ca astea sunt lucruri grave", a afirmat Dragomir.

Gigi Becali a declarat, sambata, ca va propune inlaturarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea LPF.