Samsung Galaxy S a fost un telefon popular. Atat de popular incat s-au vandut peste 10 milioane de exemplare, din care 3 milioane in primele 85 de zile.

Urmasul lui, Galaxy S II, pe care l-ati putut vedea si pe yoda.ro, a turat motoarele mai ceva ca Lightning McQueen si a reusit performanta de a atinge pragul de 3 milioane de exemplare in 55 de zile, ceea ce este echivalent cu un telefon la 1.584 secunde (aproximativ :P).

S II este varful de gama din linia de telefoane de la Samsung si vine cu un set impresionant de specificatii, dintre care amintim un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, “doar” 1GB de RAM, 16 sau 32 GB spatiu de stocare si, ceea ce mi se pare absolut fenomenal din punct de vedere al nivelului de dezvoltare al smartphone-urilor de pe piata, un procesor grafic dedicat ARM Mali-400 MP. (Yoda vrea jocul TIE Fighter portat pe Android) In final este necesar (si corect, si echidistant asa cum doar Yoda cu Forta poate sa fie) sa precizam ca iPhone 4 a atins cifra de 3 milioane (o fi ceva cu valoarea asta de toata lumea se raporteaza la ea ?!?) in trei saptamani.

Informatia, preluata de aici, este intens disputata in sectiunea lor de comentarii, dar in eventualitatea in care este corecta, nu pot sa spun decat: “We are the Borg. We will assimilate you. Resistance is futile.” P.S. Se vorbeste despre un Galaxy S II cu Windows Phone 7. Doamne fereste.