Pe de o parte, oamenii sunt panicati ca vor face parte dintre cei noua mii de concediati de luna viitoare. Insa frustrarea lor a atins limita luna aceasta, cand au fost anuntati ca vor primi cu peste 500 de lei mai putin la salariu. Asta a facut ca mii de agenti sa ramana cu un venit de cel mult o mie de lei.

Liderii sindicali au fost invitati maine la discutii de ministrul Traian Igas.

Internele au luat de la gura angajatilor. Norma de hrana a fost redusa
 
Toti angajatii Ministerului Administratiei si Internelor vor fi afectati de reducerea normei de hrana. In urma acestei decizii venitul lunar al unui angajat va fi cuprins intre 800 si 1.200 de lei.
 
Liderul Sindicatului Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat ca reducerea normei de hrana, masura dispusa printr-un document emis de Directia Financiara din cadrul MAI si semnat de ministrul Traian Igas, va afecta peste 100.000 de persoane, adica pe toti angajatii ministerului, scrie Mediafax.

Potrivit acestui document, norma de hrana va fi redusa de la 720 la 130 de lei in luna iunie, fara a se specifica ce urmeaza sa se intample din luna urmatoare.

“Dincolo de efectele neacordarii normei de hrana cuvenite pentru luna iunie, apreciem ca masura are rolul de a testa gradul de suportabilitate al politistului roman amenintat cu destituirea", a spus Lincu.

Ministrul de resort, Traian Igas, declara, la inceputul saptamanaii ca restructurarea MAI trebuie facuta neaparat, intrucat in caz contrar exista riscul sa nu mai poata fi platite in integralitate salariile angajatilor din structurile MAI.

 
Citeste si:

Este oficial: „Prima casa 4“  ia startul astazi. Afla in ce conditii poti sa-ti cumperi o locuinta
 
Cand cel executat devine executor. Bank of America, pusa pe butuci de proprietarii unei case