"Da, nu mai exista asa ceva, acea perioada a murit”, a raspuns Brad Pitt, intrebat daca mai e posibil ca un artist sa primeasca peste 10 milioane de dolari pentru un film.

"Matematic, asa ceva nu mai exista zilele acestea. Iei rolul asa cum e si tot ce poti sa faci este sa pui in balanta economiile, la fel ca toata lumea", a adaugat Pitt.

Brad Pitt este o figura familiara pe listele celor mai bine platiti actori din lume.

In cel mai recent top Forbes, Tom Cruise s-a pozitionat pe locul 1, cu un salariu de 75 de milioane de dolari pe an. Brad Pitt a punctat cu doar 25 de milioane de dolari. 

"Multe studiouri au fost puse in fata unei imense provocari in urma situatiei economice deloc stabile la nivel mondial", a mai declarat Brad Pitt.

Sunt insa actori care pot da lovitura, scrie BBC. Asta daca au norocul sa joace intr-un film care sigur va fi un succes de box-office. Accepta un salariu mai mic, dar primesc parte din profitul peliculei. 

Jude Law a declarat pentru BBC ca niciodata nu a cerut un cec de 20 de milioane de dolari: "Nu, nici chiar sa, asta nu a fost niciodata abordarea mea", a spus actorul.