Potrivit surselor citate, in timpul reuniunii conducerii celor doua Camere, unii dintre parlamentari au evocat unele informatii despre posibilitatea ca prim-ministrul Emil Boc sa demisioneze in cursul acestei zile.

"Au existat unele informatii, cum ca ar fi deja la Cotroceni (Emil Boc - n.r.), se pare ca aceste informatii au venit de la o reuniune a ambasadorilor. A fost o discutie la nivel de posibilitati, nimeni nu stia nimic, dar auzisera despre asta si cei de la PDL, dar si unii de la PSD. Evident ca s-au facut apoi comentarii despre viabilitatea, oportunitatea acestei optiuni si despre sansele ca aceste zvonuri sa fie adevarate", a declarat unul dintre parlamentarii prezenti la sedinta Birourilor Permanente reunite.

Premierul Emil Boc a fost astazi si la Palatul Cotroceni, unde a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, dupa intalnirea din Parlament cu deputatii minoritatilor nationale.

Intalnirea a avut loc in conditiile in care se vehiculeaza informatii conform carora, in maximum o saptamana, va avea o remaniere guvernamentala si in conditiile in care este necesara numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, exista informatii potrivit carora este posibil ca Emil Boc sa-si depuna mandatul de prim-ministru.

Boc: Romania are un guvern, un prim-ministru, coalitia este stabila, deci lucrurile merg mai departe

Raspunzand unei intrebari legate de o eventuala remaniere guvernamentala, premierul Emil Boc a spus ca Romania are un guvern cu un prim-ministru, iar coalitia este stabila, deci lucrurile merg mai departe.

Intrebat daca aceasta declaratie inseamna ca nu isi va depune mandatul, Emil Boc a raspuns: "Cred ca am fost foarte clar in ce am raspuns".