Garda Financiara a anuntat luni ca in urma controalelor la trei cluburi din zona Lacul Tei a aplicat si amenzi de 32.000 de lei si a confiscat aproape 50.000 de lei.

Comisarii Garzii ar fi constatat ca personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale si lipseau inregistrarile obligatorii din documentele justificative contabile. 

Surse din industria de profil au declarat pentru Mediafax ca este vorba de cluburile Bamboo si Barletto, dar au precizat ca activitatea ar putea fi reluata mult mai repede daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare. 

Clubul Bamboo este controlat de omul de afaceri italian Giosue Castellano.

Asociatii Clubului Barletto au contestat in instanta decizia de inchidere, clubul ramane deschis

Decizia Garzii Financiare de inchidere a Clubului Barletto pentru trei luni a fost contestata in momentul controlului, dar si in instanta, astfel incat acesta va ramane deschis, pana la finalizarea procesului, informeaza, luni, asociatii clubului.

"In urma unui control al Garzii financiare, s-a luat decizia inchiderii clubului pe o perioada de trei luni, insa decizia a fost contestata atat in momentul contolului, cat si prin depunerea unei contestatii in instanta, astfel incat masura nu se va aplica pana la finalizarea procesului (conform OG 2/2001 Art. 32 al. 3). Clubul Barletto ramane deschis", precizeaza asociatii.