Noul serviciu este oferit gratuit abonatilor Cosmote, persoane fizice si juridice, fie ca sunt sau nu clienti ai GarantiBank. Acestia isi pot achita atat facturile proprii, cat si cele apartinand altor abonati.
Plata poate fi efectuata in baza facturii.

"Am extins serviciul de plati in numerar la ghiseele bancii si pentru facturile Cosmote, astfel incat sa putem facilita abonatilor acestui operator de telecomunicatii plata facturilor prin intermediul retelei de unitati a GarantiBank. Totodata, abonatii Cosmote care sunt si clienti ai bancii isi vor putea eficientiza operatiunile lunare de plata printr-o simpla vizita la banca", a declarat intr-un comunicat Murat Atay, director general al GarantiBank, citat de Mediafax

Intr-o etapa ulterioara de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank va extinde modalitatile de plata a facturilor Cosmote prin adaugarea unor canale alternative precum bancomate, internet banking si direct debit.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Cosmote Romania, divizie a Cosmote Group, avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2009. COSMOTE este operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei cu 22 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania.