Cel mai scump televizor

Astfel, cel mai scump televizor din lume costa 1,67 milioane de euro si este incrustat cu zeci de pietre pretioase. A fost creat de designerul britanic Stuart Hughes si fiecare dispozitiv va fi prevazut cu ecran de 55 inci, iar cadrul exterior este decorat cu 72 de diamante rotunde, de cate un carat. De asemenea, cadrul din aur este infrumusetat cu sute de mici ametiste si alte cristale semipretioase, iar cel interior va fi realizat din piele de aligator, cusuta manual.

Cel mai scump telefon

Vorbim despre un Apple iPhyone 3GS de 1,92 milioane de lire sterline, placat cu 271 de grame de aur de 22 de carate, alaturi de 136 de diamante care insumeaza 68 de carate. Telefonul este impachetat intr-un mic cufar realizat dintr-un singur bloc de granit, ornamentat cu aur si tapetat pe interior cu piele de cea mai buna calitate.

Cel mai scump home entertainment sistem

Jeremy Kipnis, un inginer de sunet, producator si iubitor de muzica buna, a platit 6 milioane de dolari in schimbul unui sistem audio compus din zeci de boxe.

 
Cel mai scump PC din lume

Cel mai scump calculator din lume este PC-ul Jupiter, al companiei japoneze Zeus, care are carcasa din platina ornata cu diamante aranjate in forma constelatiilor astrologice si costa 732 000 de dolari.

Cel mai scump mouse

Acest mouse placat cu aur de 18K si cu 59 briliante este cel mai scump din lime. Disponibil in trei variante coloristice: alb, rosu si auriu se poate achizitiona la un pret de 24.180 de dolari.

 
Cel mai scump MP3 Player

Este vorba despre Beat organix Gold, MP3 player cu 2GB de memorie, display OLED, tuner FM, procesor de sunet SRS WOW, carcasa de aur de 18 carate si decorat cu 63 de diamante la un carat bucata montate de un bijutier din Mannheim, Germania. Aceasta este descrierea celui mai scump MP3 player din lume! Pretul este de nu mai putin de 20.000 euro!

Cel mai scump aspirator

Aspiratorul Crystal Ergoripado, produs de compania Electrolux Floorcare ,costa 15.000 euro si atunci cand nu este purtat de doamnele cochete la diversele reuniuni mondene poate fi folosit si in gospodarie. Aceasta bijuterie casnica conceputa de designerul polonez Lukasz Jemiol este realizata din materiale reciclate si decorata cu 3.730 cristale Swarovski.