Super-iaht History Supreme este placat, pe mai mult de jumatate din suprafata lui, cu 100 de tone de aur. In plus, are cabine acoperite cu platina si chiar o statuie sculptata intr-un os de Tyrannosaurus Rex.

Iahturile, cel mai nou motiv de competitie intre miliardarii lumii. Top cinci ambarcatiuni de milioane de dolari GALERIE FOTO

Proprietarul vasului este un om de afaceri din Malaysia. Intreaga constructie a vasului a durat trei ani si a fost nevoie de 100.000 de tone de aur si platina.

Puntea, restaurantul si ancora sunt din metale pretioase, in timp ce baza podului a fost acoperita de un strat subtire de aur.

Asa ca este un vas care l-ar putea face invidios si pe Roman Abramovici. Patronul Chelsea detine una dintre faimoasele ambarcatiuni Eclipse, cunoscute drept cele mai luxoase din lume. Are 163,4 metri lungime si costa "doar" 500 de milioane de dolari. Si asta nu e tot. Ca sa il poti pune in functiune, ai nevoie de 70 de angajati. Printre dotarile exclusiviste se numara o pista de aterizare pentru elicopter si geamuri anti-glont. Pe langa Eclipse, in portofoliul miliardarului mai figureaza si iahtul Luna.

Citeste si

Surse: BCE este dispusa sa accepte intrarea Greciei in incapacitate de plata temporar

Prefectura redeseneaza harta Capitalei. Vezi daca vei mai sta in acelasi sector GRAFIC