Evident, cererea nu a putut fi rezolvata asa cum nu au fost luate in seama nici cele in care se anunta apocalipsa sau in care se cerea ca primaria sa intervina in certurile conjugale.

Potrivit directorului Relatii Publice si Birou Unic din cadrul Primariei sectorului 6, Corneliu Cristache, "zilnic primim intre 50 si 80 de sesizari. Cele mai multe contin reclamatii la adresa conducerii asociatiilor de proprietari sau locatari. De obicei, acestea incep cu unde-s banii nostri? Un alt motiv de galceava in sanul asociatiilor il reprezinta terasele blocurilor. Cei care reclama sustin ca le ploua in casa si nimeni din bloc nu este interesat sa faca reparatii".

Sunt insa si proprietari deranjati ca n-au priveliste "feng shui" cand deschid fereastra sau de orele de imbaiere ale vecinilor.

"Cand deschid fereastra, vad numai geamuri murdare. Nu se poate atata lipsa de feng shui". Geamurile sunt ale boxelor ocupate de proprietarii din blocul vecin, iar cea deranjata de aspectul lor vrea sa ceara primariei sa-i oblige pe acestia ori sa le spele periodic ori sa le acopere "cu perdelute".

Citeste mai multe in Gandul