In  urma cu patru ani, David Beckham a incheiat o asigurare de viata in valoare de nici mai mult, nici mai putin decat 100 de milioane de lire sterline (circa 150 de milioane de euro, la momentul respectiv), care a fost cea mai mare polita de asigurare cu caracter personal din istoria sportului.

Ce acopera asigurarea? Normal ca picioarele pretioase ale fotbalistului si mai ales cele 10 degete de la picioare in caz de accident, dar si de mutilare.

Asigurarea il despagubeste pe Beckham in cazul unor accidente pe terenul de fotbal sau in cazul in care ar fi desfigurat sau grav bolnav.

Fotbalistul avea deja o polita de asigurare, dar noua versiune valoreaza dublu.

Un alt fotbalist celebru: Cristiano Ronaldo si-a asigurat de curand picioarele pentru 144 de milioane de dolari.

Asigurarea i-a fost platita lui Ronaldo de catre club si se va activa in cauzl in care se va accidenta grav si nu-si va putea continua activitatea.

Intr-un astfel de caz, clubul Real Madrid va incasa 100 de milioane de euro.

Mai departe, recent, jucatorul de fotbal Troy Polamalu, care are o podoaba capilara demna de invidiat, a incheiat la randul sau o polita de asigurare. Pretul nu e atat de mare ca in cazul celor de mai sus, dar este asigurat parul fotbalistului!

Troy Polamalu a decis sa isi asigure parul pentru 1 milion de dolari pentru ca de fiecare data cand juca impotriva rivalilor din Liga Americana de fotbal, acestia se comportau ca niste barbari si il trageau de par.

Fotbalistul a incheiat, de altfel si un parteneriat cu cei de la Head & Shoulders si in urma lui nu si-a mai tuns parul din anul 2000.