Astfel, datorita unui an plin in contracte de moda si publicitate, top modelul brazilian Gisele Bundchen a castigat 45 de milioane de dolari, in timp ce Brady, care si-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, pentru 72 de milioane de dolari, a adus acasa anul trecut 31 de milioane de dolari.

La mica distanta, pe locul al doilea, cu un total de 72 de milioane de dolari, s-a situat cuplul de cantareti Beyonce Knowles - Jay-Z. Ei au obtinut incasari importante din vanzarile de albume si din concertele sustinute, dar si din contractele publicitare incheiate cu marci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. In acest cuplu, Beyonce a castigat 35 de milioane de dolari in perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obtinuta de Jay-Z.

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au ocupat pozitia a treia, cu venituri combinate de 50 de milioane de dolari, obtinute mai ales datorita rolurilor jucate de Angelina Jolie in filmele "Salt" si "Turistul/ The Tourist", dar si companiei de productie cinematografica detinuta de Brad Pitt, Plan B, care a devenit foarte activa in ultimii ani. Angelina Jolie a adus in cuplu 30 de milioane de dolari, in timp ce Brad Pitt a castigat 20 de milioane de dolari.

Pe pozitia a patra s-au situat fotbalistul britanic David Beckham si fosta membra a trupei Spice Girls Victoria Beckham, care au castigat impreuna 45 de milioane de dolari, mai ales datorita unor contracte de publicitate pentru Adidas, Samsung, dar si colectiilor de moda lansate de fosta cantareata. David a castigat in ultimul an 40 de milioane de dolari, in timp ce Victoria a adus in cuplu 5 milioane de dolari.

Starurile francizei "Amurg/ Twilight" - Robert Pattinson si Kristen Stewart - ocupa pozitia a cincea a topului celor mai bogate cupluri de vedete, cu 20 de milioane de dolari, mai ales datorita incasarilor aduse de franciza de succes in care joaca.

Editorii revistei Forbes au folosit pentru alcatuirea acestui top diverse informatii obtinute de la agentii de presa ai celebritatilor, dar si de la managerii, producatorii si avocatii lor.

Citeste si:

Unde merita sa-ti tii economiile. Topul celor mai sigure banci din lume. Vezi daca Romania se afla in clasament

Cum se relaxeaza traderii, dupa prabusirea burselor. Povestea romancei din Manhattan, care dimineata tranzactioneaza si seara preda yoga

Un drum de pe vremea dacilor, mai tare ca Transfagarasanul. Transalpina a devenit cea mai inalta sosea din Romania VIDEO