"Am o sarcina de la primul-ministru, de restructurare a companiei, a Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, si aici am inceput si am cerut deja o analiza din partea conducerii Romsilva, sa vedem unde sunt elemente de ajustare. (...) Pentru ca, la ora actuala, se pare, costurile sunt destul de mari. Si aici trebuie sa gasim elemente noi care, pe managementul institutiei, pot sa aduca imbunatatirea", a declarat Attila Korodi.

Pe acelasi subiect, ministrul a anuntat ca si-a propus ca in mandatul de cel mult opt luni tot ce inseamna activitati ilegale silvice sa fie contracarate. 

"Nu numai de ministerul nostru, vreau sa colaborez cu Ministerul de Finante, cu Ministerul de Interne si cu Ministerul Justitiei - desigur, cu procuratura - ca sa existe o alianta de institutii strategice care poate sa vina impotriva unor structuri care sunt organizate pe infractionalitatea in sivicultura. Si aici nu vorbim de Romsilva, vorbim de toate proprietatile din Romania si de toti cei care actioneaza impotriva proprietatii - a statului sau proprietate privata - si vorbim de organizatii mari. Aici am propus ca, in urmatoarele opt luni de zile, sa putem sa facem pasi importanti", a afirmat demnitarul.