Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.

"Nu a avut pretentii exagerate. Tot ce a vrut e un SUV care sa o ia de la aeroport, un apartament la un hotel din Capitala si meniu vegetarian", a declarat Oana Roman, organizatorul evenimentului, citata de Mediafax.

Pamela Anderson va petrece in Romania o zi. Starleta va sosi la Bucuresti pe 17 septembrie, de la Londra, si va pleca a doua zi, imediat dupa petrecerea Playboy Mansion Revisited, in Statele Unite ale Americii. Anderson va petrece trei ore la Palatul Snagov, alaturi de invitatii la petrecere.

Starleta va veni insotita la petrecere de zece din cele mai apreciate playmates din Europa.

Potrivit organizatorilor, aceasta este pentru prima data cand binecunoscuta petrecere americana va fi organizata si in Europa, urmand acelasi concept cu cea din SUA.

Playboy Mansion Revisited este o petrecere elitista, dedicata exclusiv barbatilor.

Tema primei petreceri - dintr-o serie de evenimente similare care urmeaza sa se desfasoare in Romania - este Royal Candy.

Pamela Anderson, in varsta de 43 de ani, este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Ea a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor.

La eveniment vor fi in jur de 300-350 de invitati, oameni de afaceri din toata lumea sau vedete, care vor ocupa doua segmente: Golden si VIP. In cazul segmentului Golden, pretul de intrare este de 1.100 de euro, iar pentru cel VIP, care asigura accesul in zona unde se afla si fetele, pretul este de 2.200 de euro.

Biletul VIP nu asigura doar ocazia de a face conversatie cu fotomodelele, dar si sampanie din partea casei si transport cu limuzina.