Pe ruta catre Stockholm, care a debutat luni, sunt operate doua zboruri saptamanale, lunea si vinerea.

Cursele pe ruta Bucuresti - Pescara au inceput pe 29 octombrie si vor fi oferite de doua ori pe saptamana, joia si duminica.  

Zborurile catre Suedia vor conecta Bucurestiul la cea de-a treia destinatie din Scandinavia catre care opereaza compania, dupa Oslo si Malmo.

Pescara este al 13-lea oras din Italia unde Wizz Air zboara din Bucuresti.

Biletele pentru noile rute sunt disponibile la preturi care incep de la 109 lei (un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse) si pot fi rezervate pe wizzair.com.  

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Ai: "Zborurile care incep saptamana aceasta din Romania spre Stockholm si Pescara sunt programate ideal pentru city break-uri. Totodata, acestea ofera oportunitati foarte bune de calatorie pentru oamenii de afaceri care trebuie sa petreaca mai multe zile in orasul de destinatie. Stim ca Romania are legaturi economice si culturale puternice cu Italia si, de aceea, am ales sa consolidam in continuare oferta catre estul tarii'".

Wizz Air opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320 si ofera mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leaga 114 destinatii din 39 de tari. Wizz Air a fost alegerea a 16,5 milioane de pasageri in anul fiscal care s-a incheiat in 31 martie 2015.