Mircea Vladu a fondat Prestige Tours in anul 1990, iar in 2011 a vandut firma catre grupul Happy Tour, detinut de fondul de investitii spaniol GED. In urma vanzarii, Vladu a devenit director executiv al Prestige Tours si a devenit si asociat in Happy Tour Group.
 
Potrivit surselor citate, Vladu s-a retras din functie din motive personale, dar va ramane in continuare asociat in grupul Happy Tour. El nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii stirii.

Prestige Tour este una dintre cele mai importante zece agentii de turism din Romania, fiind activa atat pe piata de outgoing si organizare de chartere, cat si pe incoming. Agentia a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 12 milioane de euro.
 
Surse din turism spun ca locul lui Mircea Vladu va fi luat de Elena Anghel, fost director in cadrul agentiei Paralela 45 pana in urma cu cativa ani.
 
Happy Tour este cel mai mare grup de turism din Romania, cu afaceri de aproape 60 milioane euro. Pe langa Prestige Tours, din grup mai fac parte agentia Happy Tour si portalul Paravion.ro. Cumparata la sfarsitul anului 2007 de la Nicolae Demetriade, Happy Tour a fost mai mult de un deceniu cea mai mare agentie de turism din Romania din punct de vedere al cifrei de afaceri, dar a fost depasita anul trecut de Perfect Tour si Christian Tour.