UniCredit Business Integrated Solutions isi va consolida astfel operatiunile din Iasi in cladirea office pe care compania Iulius Group o dezvolta in prezent.

Al cincilea imobil din complexul United Business Center, dezvoltat langa centrul comercial Palas Mall din Iasi, va avea o suprafata inchiriabila de 15.000 metri patrati. 

Noua locatie a UniCredit Business Integrated Solutions din Iasi va fi inaugurata la finele acestui an, atunci cand se vor incheia lucrarile de constructie. Spatiul va permite cresterea echipei, de la 300 de angajati, cat numara la momentul actual, pana la 700, in urmatorii trei ani. 

"Pana la inceputul lui 2016, toti colegii din Iasi din cadrul UniCredit Business Integrated Solutions vor fi relocati in United Business Center 5, o cladire noua situata ideal in centrul de afaceri al orasului si care ofera unul dintre cele mai bune mixuri de beneficii si facilitati disponible pe piata locala", a declarat Girolamo Antonucci, branch manager in cadrul UniCredit Business Integrated Solutions. 

In noile spatii vor lucra angajatii actuali de la departamentele de tehnologia informatiei si comunicarii (TIC) si servicii administrative (back office), precum si resursele care vor fi angajate in urmatorii ani in domeniile dezvoltarii si mentenantei produselor software. 

Spatiul de 7.000 metri patrati, care reprezinta o investitie in valoare de doua milioane de euro, va fi dispus pe patru etaje. 

UniCredit Business Integrated Solutions este compania de servicii globale a grupului italian UniCredit, creata prin integrarea si consolidarea a 16 companii din cadrul grupului si furnizeaza servicii in sectoare precum tehnologia informatiei si comunicarii, servicii administrative si financiare (back office & middle office), imobiliare, securitate si achizitii. 

Iulius Group detine o retea nationala care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi. 

Pe segmentul office, compania detine la nivel national o retea de peste 55.000 metri patrati de birouri si alti 15.000 metri patrati in dezvoltare. United Business Center este dezvoltat in cadrul ansamblului Palas Iasi si are patru cladiri de birouri.