Ce este contestat este un model de societate, intre¬ba¬rile sunt dure si dincolo de capacitatea limitata a Guvernului de a actiona ele trebuie sa isi gaseasca un raspuns pentru ca pun in discutie fundamentele statului.
Tinerii antreprenori si executivi romani spun la unison ca executivul ar fi putut face mai multe pentru a scoate economia din caruselul distructiv al crizei, scrie Ziarul Financiar.

Calin Fusu, CEO al Neogen, crede ca romanii care au "ocupat" in ultimele cinci zile Piata Universitatii au iesit in strada cu "agende" proprii. "Nici nu prea stiu ce vor oamenii care au iesit la miting. Sunt unii care nu se descurca si spera sa ii ajute statul si altii care cer sa se schimbe guvernarea. Eu nu cred ca se va schimba nimic. In Siria au murit oameni la manifestatiile de strada si nu s-a schimbat regimul. Singurul lucru care s-ar putea schimba in urma acestor evenimente ar putea fi guvernul."

Managerul se arata insa surprins ca oamenii au iesit acum in strada in conditiile in care romanii nu sunt obis¬nuiti sa organizeze proteste violente.

Citeste mai multe pe www.zf.ro