In primele noua luni din 2015, cea mai mare infuzie de capital a primit Volksbank Romania (482,14 mil. euro, in martie), urmata de OTP Bank Romania, cu 39,09 milioane euro in ianuarie, si de Unicredit Tiriac Bank, cu 38,13 milioane euro in iunie.

O majorare importanta de capital a fost facuta in septembrie, cand grecii de la Piraeus Bank au injectat 23,95 milioane euro.

De asemenea, Idea Bank si-a majorat, in iunie, capitalul social cu 4,47 milioane euro. A mai primit in acest an o infuzie de capital de 1,78 milioane euro, in septembrie.  

Romanian International Bank si-a majorat capitalul social cu 3,15 milioane euro in februarie, iar Libra Internet Bank a primit un aport de 1,12 milioane euro la capitalul social, in martie.  

Banca Transilvania a finalizat in acest an achizitia a 100% din actiunile Volksbank Romania de la Osterreichische Volksbanken, Groupe BPCE, DZ Bank si WGZ Bank. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.  

In 2014, OTP, unul dintre cei mai importanti creditori independenti din Europa Centrala si de Est, a preluat doua banci mai mici, respectiv Banco Popolare din Croatia si Millenium Bank din Romania.  

Bank Austria, divizie a grupului bancar italian UniCredit, a anuntat, la inceputul lunii iunie, ca si-a majorat participatia pe care o detine la divizia din Romania, UniCredit Tiriac Bank, de la 50,5% pana la 95,6% din actiuni, prin preluarea pachetului de 45% detinut de omul de afaceri Ion Tiriac.