Operatiunile urmeaza sa fie aprobate in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, care va avea loc pe data de 19 mai.  Pe ordinea de zi figureaza si schimbarea denumirii Calipso SA in SIF Hoteluri SA. In acelasi timp, domeniile secundare de activitate ale firmei vor fi completate cu "activitati ale holdingurilor" si "alte activitati de creditare". 

In martie anul trecut, SIF Banat-Crisana (SIF1) anunta ca va infiinta doua holdinguri care vor cuprinde firmele din sectorul imobiliar si cel hotelier, la care societatea de investitii financiare este actionar majoritar. 

Actiunile celor doua holdinguri vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti. 

Hotelul Doubletree by Hilton de cinci stele din Oradea este cel mai cunoscut hotel din portofoliul SIF Banat-Crisana. Cladirea a fost construita prin intermediul firmei Calipso Oradea, la care SIF Banat-Crisana detine 96,65% din actiuni.  Hotelul a fost deschis in luna septembrie si are o capacitate de 147 de camere, patru sali de conferinta, o sala de receptii si un restaurant cu specific mediteranean.  DoubleTree by Hilton este un brand hotelier international sub care functioneaza in prezent peste 300 de hoteluri in toata lumea.