Societatea intră pe piaţa AeRO cu o capitalizare anticipată de aproape 33,9 milioane lei (7 milioane euro). Aceasta a fost calculată pe baza preţului din cadrul plasamentului privat derulat de MAM Bricolaj în septembrie 2020 şi prin care a atras 8,5 milioane lei.

SSIF TradeVille este consultantul autorizat care a asistat societatea în cadrul plasamentului privat şi, ulterior, admiterea la tranzacţionare a acţiunilor companiei de bricolaj.

Debutul acţiunilor MAM Bricolaj la tranzacţionare a fost marcat prin deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare a BVB.

"Listarea vine după un plasament privat pe care l-aţi derulat la sfârşitul anului trecut prin care compania a ridicat 8,5 milioane de lei şi a vândut 25% din capital către investitori. Cred că a fost un proces interesant pentru dumneavoastră tranziţia aceasta de la o companie de familie, o companie închisă către o companie mai deschisă, către o companie care are în cadrul acţionariatului şi oameni veniţi din exterior. Este o călătorie în care sunteţi doar la început, lucrurile vor merge înainte. Ne dorim foarte mult noi, de la Bursa de Valori Bucureşti, să vedem că vă dezvoltaţi cu ajutorul acţionarilor pe care i-aţi adus la bord acum, cu cei care vor veni în continuare şi vă dorim succes în ceea ce veţi face înainte", a declarat joi preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Radu Hanga.

La rândul său, Cristian Glăvan, fondator şi director MAM Bricolaj, a afirmat că planul pentru companie este acela de a ajunge un jucător naţional şi poate internaţional.

"Planul nostru în momentul de faţă este să ajungem un jucător naţional şi poate şi internaţional. Pentru a accelera dezvoltarea, ne-am transformat într-un SA (societate pe acţiuni - n. r.) pas cu pas şi am adus consultanţi care ne-au spus că listarea pe bursă este cea mai bună opţiune, pentru că atrage finanţare multiplă, finanţare care poate să ne ofere multiple posibilităţi. De asemenea, atrage o vizibilitate foarte bună şi ne obligă să devenim mai buni", a susţinut Glăvan.

MAM Bricolaj este un magazin bricolaj cu un concept unic: un supermarket destinat atât producătorilor de mobilă, cât şi persoanelor pasionate de mobilier.