Popovici va prelua functia de director general adjunct operatiuni, potrivit deciziilor Consiliului de Administratie transmise vineri Bursei, informeaza Mediafax.

In luna martie a anului trecut, Calburea a renuntat la functia de director general, pentru a se dedica zonei de "conceptie a strategiei de urmat de catre companie".

De profesie inginer de foraj, Popovici lucreaza la Dafora de la inceputul anului 2012, iar anterior functiei de director general a fost membru al echipei manageriale, in pozitia de director HSEQ (Sanatate, Siguranta,Securitate, Mediu si Calitate).

Calburean detine direct aproape 50% din actiunile Dafora. In actionariatul companiei se mai regaste firma Foraj Sonde Craiova, controlata de oamenii de afaceri Marius si Emil Cristescu. Firma detine 13,81% din titlurile Dafora.

Compania a inregistrat in primele noua luni ale anului trecut venituri totale de 171,2 milioane lei (38,8 milioane euro), in crestere cu aproape 20%, iar pierderile au scazut cu 22%, la 9,3 milioane lei (2,1 milioane euro).

Actiunile Dafora au incheiat sedinta bursiera de vineri in scadere cu 2,45%, la pretul de 0,0319 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea bursiera a companiei este de 32,77 milioane lei (7,28 milioane euro).