Orange ar putea reanaliza si afacerile telecom ale companiei franceze Bouygues, daca va primi o propunere in acest sens, a spus Richard.

Seful Orange a adaugat ca sunt multe tari, precum Belgia, Polonia si Romania, unde ar putea exista potentiale tinte pentru achizitii.

"Dar daca cineva ar trebui sa numeasca o singura tara pentru noi, aceea ar fi Spania", a spus directorul Orange, prezent la o conferinta pe teme economice in Aix-en-Provence, in sudul Frantei, potrivit Mediafax.

Orange a anuntat, miercuri, ca nu va face o oferta pentru rivalul Bouygues Telecom, preluare care ar fi contribuit la consolidarea pietei telecom din Franta.

"Daca ne-ar aborda cineva pentru a forma o oferta care sa multumeasca Bouygues, am analiza, bineinteles", a declarat Richard.

Richard a declarat, in septembrie anul trecut, ca Orange ia in calcul consolidarea pozitiei in tari precum Spania si Polonia si achizitionarea de active in domeniul telefoniei fixe in Belgia si Romania. Orange ofera in Romania servicii de telefonie mobila, internet si televiziune.

Principalii concurenti ai Orange in Romania sunt Vodafone (Marea Britanie) si Cosmote, parte a grupului elen OTE, controlat de Deutsche Telekom si care mai detine in Romania compania Romtelecom.