"Directorul General al CNAIR SA, Ştefan Ioniţă, a solicitat astăzi (luni - n. r.) Consiliului de Administraţie să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior. Mandatul de director general al acestuia urma să expire în data de 12 mai 2018. În baza solicitării, Consiliul de Administraţie al CNAIR SA l-a numit în funcţia de director general al CNAIR SA pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai 2018. Fostul director general, Ştefan Ioniţă, le-a mulţumit colegilor din CNAIR Central, din regionalele companiei şi din CESTRIN pentru sprijinul acordat în cele 16 luni de mandat, pentru deblocarea unor proiecte şi lansarea unor noi investiţii", se spune în comunicat.

Ştefan Ioniţă a fost numit în funcţia de director general al CNAIR în data de 13 ianuarie 2017.

Narcis Neaga a mai ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 - 2015, companie care a fost reorganizată în 2016, sub Guvernul tehnocrat, şi redenumită Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin aceeaşi ordonanţă de urgenţă a fost înfiinţată Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), o companie distinctă ce se ocupă de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier.

Neaga a fost cercetat de DNA într-un dosar penal care avea ca obiect autostrada Sibiu - Orăştie, însă, pe 2 martie 2018, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis clasarea dosarului în care acesta a fost cercetat pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada respectivă, pe motiv că faptele nu sunt prevăzute în legea penală, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.