Astfel, Mark Zuckerberg este cel mai iubit CEO, potrivit unui top realizat de Glassdoor si preluat de Business Insider.

Seful Facebook este de multe ori descris drept "ciudat", insa odata ce se obisnuiesc angajatii devin loiali.

Lista celor mai iubiti sefi este dominata de executivi din domeniile IT, consuldanta si financiar. Din 50 de "directori iubiti", singura femeie care apare pe lista este Sharen Turney, CEO la Victoria's Secret, pe locul 42.

Zuckerberg este urmat in top de co-directorii producatorului german de software SAP, Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe.

Pe locul al treilea se gaseste Dominic Barton de la McKinsey and Co., urmat de Jim Turley, CEO-ul Ernst & Young. Paul Jacobs, directorul general al Qualcomm, devenit cel mai mare producator de microprocesoare din lume odata cu explozia smartphone-urilor si tabletelor, este pe locul 8. Pe pozitia a 11-a se gaseste cofondatorul Google Larry Page.

Tot in domeniul IT, angajatii Nvidia sunt atasati de CEO-ul Jen Hsun Huang, care s-a clasat pe locul 15. Jeff Bezos de la Amazon.com apare pe locul 16, urmat imediat de Hans Vestberg, seful Ericsson. Directorul general al Apple, Tim Cook, este pe 18. Seful Intel, Paul Otellini, este pe locul 21 in topul celor mai iubiti sefi de companii. Locul 19 ii revine CEO-ului Starbucks, Howard Shultz.