Restaurantul va fi amplasat la etajul de shopping al Iulius Mall, din Cluj, si va ocupa o suprafata de 80 de metri patrati, a anuntat centrul comercial.

In luna februarie, Subway a incheiat cu Iulius Group, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, primul contract din Romania, pentru un restaurant la Iasi, in ansamblul Palas. Unitatea va fi deschisa in aprilie.

"Subway, cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din Romania cu Iulius Group, pentru o locatie in ansamblul multifunctional Palas Iasi, care va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an. Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 metri patrati", se arata intr-un comunicat al Iulius Group, citat de Mediafax.

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume.

Un lant cu 36.000 de restaurante

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume.

Printre principalii concurenti ai Subway pe piata locala se numara McDonald's, Burger King si KFC.

Ansamblul urbanistic Palas este un centru multifunctional regional, care va cuprinde spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, spatii hoteliere, locuinte, o parcare subterana cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si amfiteatru in aer liber.

Componenta de retail a ansamblului cuprinde un mall cu o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si o strada comerciala cu 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 de metri patrati.

Citeste si:

Cel mai cunoscut lant de fast-food din lume vrea sa demonstreze ca vinde mancare sanatoasa VIDEO