Casa de avocatura arata ca, prin modificarea statului profesiei, se interzice folosirea numelui formei de exercitare a profesiei pentru alte firme de consultanta conexe (consultanta fiscala, proprietate intelectuala, insolventa).  Cele doua firme au fost infiintate in 2006, respectiv in 2009. 

"Am inchis cele doua linii de business cu parere de rau, insa – pe de o parte – trebuie sa respectam deciziile organelor profesiei si - pe de alta – sa fim consecventi in implementarea noii noastre strategii de dezvoltare care presupune concentrarea pe ceea ce este pentru noi core business, si anume consultanta juridica", a declarat avocatul coordonator Gheorghe Bostina. 

Casa de avocatura va adopta modelul conducerii corporatiste si isi va schimba denumirea, dupa ce mai multi asociati vor fi promovati si se vor regasi in denumirea specifica si in numele formei de organizare a profesiei, iar ulterior va avea loc un proces de rebranding. 

Compania are peste 130 de avocati si consultanti in 20 de birouri din tara si 3 reprezentante in strainatate, anul trecut biroul din Bucuresti avand o cifra de afaceri de 14,7 milioane euro.