“Suntem entuziasmati sa finalizam aceasta achizitie, care semnifica continuarea cresterii noastre si completeaza fericit portofoliul nostru de marci premium”, a declarat Peter Swinburn, Presedinte si CEO al Molson Coors.

Cine este noul CEO al diviziei europene
 
Mark Hunter, CEO al Molson Coors Central Europe sustine: “Sunt incantat sa preiau conducerea afacerii Molson Coors Central Europe. Avem un plan clar de a dezvolta mai departe aceste marci puternice si de a capitaliza pe o piata a berii in crestere, deosebit de atractiva pentru noi.”

Inainte de numirea sa ca CEO pentru divizia din Regatul Unit si Irlanda, in 2007, Hunter a fost director comercial al companiei Molson Coors Canada, unde a coordonat toate activitatile de vanzari si marketing.

De la inceputul carierei sale in industria berii, in 1989, a ocupat mai multe pozitii de conducere, inclusiv coordonarea pietelor de export si a strategiei de afaceri pentru Bass Brewers si a supervizat politica de marketing a marcii Carling. A facut parte din consiliul de administratie ale Bass Brewers ca director de marketing si din cel al Coors Brewers Ltd.

Inainte de 1989, Hunter a detinut diverse pozitii in vanzari la Hallmark Cards si Bulmers Drinks.

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume. Sectoarele operationale includ Canada, Statele Unite, Regatul Unit, Europa Centrala si Molson Coors International. Compania are un portofoliu variat de marci proprii si partenere, incluzand marci proprii Coors Light, Molson Canadian, Carling si Staropramen.

Molson Coors Central Europe numara aproape 4.100 de angajati, opereaza noua unitati de productie si-si comercializeaza marcile sale in Republica Ceha, Serbia, Croatia, Romania, Bulgaria, Ungaria, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina si Slovacia. Achizitia include Staropramen, marca-stindard a diviziei, cu vanzari in peste 30 de tari din toata lumea. 

Citeste si:

Interviurile incont.ro. Seful Bergenbier: Pe piata romaneasca se promoveaza preturile agresive. De ce "nimic nu va mai fi ca inainte" in industria berii