"CITR Group, care ia fiinta odata cu rebrandingul CITR si lansarea CIT Restructuring, este primul grup de firme din Romania ce se concentreaza pe oferirea de solutii pentru companiile aflate in dificultate economica si financiara, indiferent de stadiul evolutiei acestora. Alaturi de CITR si de CIT Restructuring, din CITR Group va mai face parte si CIT Resources, un vehicul specializat in oportunitati de investitii", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Grupul va fi coordonat de Andrei Cionca in calitate de director executiv al grupului, iar cele trei companii ale grupului vor functiona independent, acoperind nevoi diferite. El va conduce si CIT Resources.

CITR, societatea de practicieni in insolventa va fi condusa de un consiliu de coordonare format din cei trei asociati coordonatori, respectiv Andrei Cionca, Andreea Cionca-Anghelof si Vasile Godinca-Herlea.

CIT Restructuring, compania specializata in restructurari de business in afara insolventei va fi condusa de Rudolf Vizental in calitate de director executiv. Compania are o echipa de experti in restructurare, specializati in analiza financiara, diagnoza si planning strategic.

"Piata insolventei din Romania s-a maturizat, iar eforturile noastre din ultimii ani de a educa mediul de afaceri in acest sens incep sa se concretizeze, pentru ca managerii incep sa vada mai devreme semnele dificultatilor economice ale propriilor companii si aleg, acolo unde este posibil, restructurarea in afara insolventei", a declarat Cionca.