"Este vorba despre un proces pornit in 2007 pe Legea 188 a functionarilor publici pentru recuperarea unor sporuri, 25% de dispozitiv si 25% de confidentialitate. O parte dintre cei peste 100 de colegi care au deschis actiunea si-au primit banii, inclusiv cativa directori, dar eu n-am primit nimic, pentru ca n-am mai urmarit procesul si nu m-am mai prezentat in instanta. Mi-am adus aminte de el acum, cand ma intrebati dumneavoastra, dar nu stiam ca merge in continuare, tin minte doar ca a fost casat de Curtea de Apel Brasov cu trimitere spre rejudecare la Tribunal", a declarat ministrul Ialomitianu pentru Gandul.

Acesta a explicat si cum a incasat, in 2007 si 2008, stimulente in valoare totala de aproape 100.000 de lei noi: "Au fost date de conducerea ANAF-ului, la propunerea directorului general Lucian Voinescu, pentru rezultatele foarte bune inregistrate de Directia Finatelor Brasov, care a fost pe locul doi pe tara in 2007 si pe trei in 2008, dar eu am luat mai putin decat alti directori", a subliniat el.

Un alt proces a fost deschis in august 2010 de mai multi angajati ai DGFP Brasov, printre care si Ialomitianu, un termen fiind fixat pentru data de 26 octombrie.

Ialomitianu a fost, timp de patru ani (1997-2001), director general al D.G.F.P. Brasov, iar apoi, timp de 7 ani, a fost director executiv adjunct in cadrul aceleiasi institutii.

Citeste mai mult in Gandul!