“TVA va trebui sa revina unde a fost. Vom urmari si daca la anumite categorii - produse alimentare sau tranzactii si activitati din constructii - poate fi redusa la 5%. Aici vorbesc de intentii. Avem nevoie si de cifre, care nu sunt in posesia noastra acum” , a afirmat Crin Antonescu in emisiunea “ Dupa 20 de ani”.

In privinta bugetarilor si salariilor acestora, presedintele PNL spune ca acestea vor creste la loc insa in paralel cu disponibilizari.

“Vom majora salariile la nivelul anterior scaderilor. Insa nu negam ca trebuie luata in discutie o politica de disponibilizari acolo unde este cazul. Trebuie sa facem o analiza: de cati medici,  de cati profesori, de cati functionari avem nevoie, iar in momentul in care constatam ca intr-o zona sau alta sunt prea multi, recurgem la disponibilizari”, a afirmat presedintele PNL.

Potrivit acestuia, ca urmare a concedierilor, cei care vor ramane in sistem vor putea fi platiti la un prag acceptabil de subzistenta si decenta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost invitat la emisiunea "Dupa 20 de ani", care se difuzeaza in fiecare duminica de la ora 10.00. Seful liberalilor a mai vorbit si despre viata in Opozitie si despre planurile PNL pentru o eventuala guvernare.