"Anul viitor cu siguranţă", a scris Musk pe Twitter, ca replică la o postare cu fotografia unui tricou cu mesajul: "India vrea Tesla".

"Mulţumesc că ne aşteptaţi", a spus şeful Tesla, potrivit Agerpres.

Intrarea Tesla ar putea veni într-un moment în care premierul indian Narendra Modi promovează folosirea şi producerea de vehicule electrice.

Sectorul auto din India, afectat deja de încetinirea cererii de anul trecut, a fost lovit şi de efectele pandemiei de coronavirus (Covid-19), iar producătorii auto caută să obţină sprijin guvernamental pentru a stimula vânzările.

Musk s-a referit şi anul trecut la intrarea pe piaţa din India, ca răspuns la un mesaj pe Twitter în care era întrebat: "Ce ziceţi despre India, domnule?".

"Ne-ar plăcea să fim aici anul acesta. Dacă nu, cu siguranţă anul viitor", a spus şeful Tesla în martie 2019.

Musk, a cărei avere netă se situează acum la 82,3 miliarde de dolari, a ajuns pe locul cinci în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume.

Luna trecută, Musk a intrat în clubul select al celor cu averi de peste o mie de miliarde de dolari, datorită pachetului său salarial generos şi a creşterii de aproape 500% a acţiunilor Tesla în perioada ianuarie - august 2020.