Modelul dispune de patru versiuni de echipare, Authentique, Pro, Dynamique si Privilege. Ca motorizare, masina este disponibila in patru versiuni diesel si doua versiuni pe benzina, se arata intr-un comunicat al Renault.

Preturile de lista pornesc de la 14.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique, si ajung pana la 21.000 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Privilege.

Printre echipamentele standard se regasesc ABS cu distributie electronica a fortei de franare, asistenta la franarea de urgenta si aprindere automata a avariilor, airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei), oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric, aer conditionat manual, radio CD cu bluetooth, USB si satelit de comanda pe volan, geamuri electrice fata si computer de bord.

Noul Renault Fluence va ajunge in showroom-urile din Romania in luna februarie 2013, insa clientii pot deja sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare ale retelei Renault.