Sa le vedem!

Astazi, poti cumpara cu doar 69 de lei in loc de 150 de lei o Inspectie Tehnica Periodica (ITP) la Com Service Petrodan, autorizat RAR, cu o REDUCERE de 54%.

Mai mult, cu 58 de lei poti sa-ti schimbi anvelopele, sa-ti echilibrezi rotile si sa primesti si o reducere suplimentara de 20% la petice.

Asta pentru ca la capatul anotimpului rece, cand temperatura trece constant de 7 grade, trebuie planificata trecerea autoturismului la sezonul primavara-vara. Schimbarea anvelopelor si a uleiului de motor, verificarea placutelor de frana si a acumulatorului sunt doar cateva dintre operatiunile care n-ar trebui sa fie neglijate.

Reducerea este de 52%.

Poti sa gasesti si o oferta mai buna decat atat. Totul este sa cauti bine.

Ce ai spune despre o oferta de genul "numai 49 lei" pentru un pachet complet schimbat anvelope iarna-vara +echilibrat roti +schimbat valve roti?

35 de lei te costa un spalat la King Car Wash, cu 50% discount.

Ce include? Spalare interior, spalare exterior, tratament jante si anvelope.

99 de lei te costa daca vrei sa ai parte de o curatenie zdravana de primavara pentru masina ta. Ce intra in aceasta suma?

Pachetul de curatare vizeaza tapiteria, scaunele, tetierele, fetele usilor, plafonul, degresarea caroseriei, spalatul exterior, dar si interior, ceara lichida, dar si solutia pentru luciu si intretinere cauciucuri.