Dupa ce a oprit pe scena, din Dacia Lodgy au coborat 4 muzicieni, fiecare cu instrumentul lui, probabil pentru a arata cat de spatioasa este masina in varianta cu 5 locuri. De la volan a coborat si seful cel mare de la Renault, care si-a aratat bucuria in pasi de dans. El a reamintit ca povestea de succes de la Dacia nu e noua.

"Totul a inceput cu lansarea Logan in Romania in 2004. De-a lungul acestor 8 ani am schimbat regulile traditionale ale afacerii pentru o idee simpla: ceea ce ai nevoie este ceea ce obtii si pentru ceea ce platesti”, a spus Carlos Tavares, director operational executiv Renault.

Lodgy va fi disponbila in 4 variante de echipare si 4 motorizari, intre care noul motor pe benzina de 1,2 litri si 115 cai putere. Cea mai ieftina varianta va costa 9.500 de euro, iar cea mai scumpa 14.700, dar pretul poate creste cu alte dotari optionale.

"Lodgy vine cu Media Nav, un sistem multimedia fara precedent, cu ecran tactil. Media Nav grupeaza sistemul de sonorizare, conectivitate bluetooth si sistem de navigare integrat pentru doar 430 de euro", aspus Carlos Tavares.

430 de euro in tarile din vest, pentru ca in Romania Media Nav este oferit pentru varianta de varf Laureate cu doar 300 de euro. Lodgy va fi fabricat in Maroc, dar cel putin 20 la suta din componente vor veni din Romania.

Fordul B-Max va ajunge la primii clienti romani in septembrie, desi 95 la suta din productia de anul acesta va merge la export.

Citeste si:

Programul "Rabla" incepe in trei saptamani. Guvernul reduce insa bugetul total